Liseler arası voleybol turnuvasına katılan erkek voleybol ve kız voleybol takımlarımız kupayla döndü.

2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan toplantımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda yazar okur buluşması gerçekleştirdik.

Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü covid-19 aşılama ekibi okulumuza gelerek aşı olmak isteyen öğrencilerimize aşı yaptılar.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde okulumuzda afet tatbikatı yapıldı.

Gönlümüzün, ruhumuzun mihmandarı, dilimizin hazinedarı Yunus'u, bizim Yunus'u, tanımak lazım cancağızım. Gönül pınarından kana kana içmek, sevgiye ve hoşgörüye doymak lazım cancağızım ondaki azık ile Yaradan'a koşmak lazım cancağızım. Yunus ikliminde, Yunus timsali gönül bahçelerinde nice fidanlar dikmek lazım cancağızım. O fidanlar ki gönüller yıkmaya değil yapmaya gelmiş olsun.

2021-2022 eğitim öğretim yılı için öğrenci velimiz Afşin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Fatih Güven ve Belediye Meclisi Üyesi Sebahattin Atalay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe kaymakamımız Ahmet Can PINAR 2021-2022 eğitim öğretim yılı için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dünün gururunu yarının umudunu taşıyarak 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlıyoruz.

Üniversiteye yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimiz üzerinde emeği olan idare, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Afşin Fen lisesi 4. mezunlarını uğurlamanın gururunu yaşıyor.  Öğrenciler  sevinç ve hüznü bir arada yaşadılar. Dört yıllık arkadaşlarından ayrılmanın çok zor olduğunu belirten öğrenciler birbirleriyle ve öğretmenleriyle irtibatlarının hiç kopmayacağını belirttiler.

Haz

2019 Mart ayında yayına başlayan Yarpuz Edebiyat Dergisi okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından 'Yılın Dergisi' seçildi.

EĞİTİMDE BAŞARI VE KALİTENİN ADRESİ TEK AFŞİN FEN LİSESİ

Nis

Okulumuzun bahçesine Afşinli şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu "Şehitler Anıtı" yaptırdık.

Nis

Ticaret Bakanlığı tarafından "Tüketici Hakları" konulu düzenlenen karikatür yarışmasına katılan 10. sınıf öğrencimiz Sümeyye Ebrar Şahin il birincisi oldu.