May

Afşin Fen Lisesi sınıflar arası bilgi yarışması devam ediyor.

May

Afşin Fen Lisesi sınıflar arası bilgi yarışması başladı.

May

Afşin Fen Lisesi Geleneksel Voleybol Turnuvası tamamlandı.

May

Fen lisesi öğrencileri Çobanbeyli Mahallesi'ndeki Cumhuriyet ortaokuluna geçen ay kitap bağışı kampanyası başlattılar.

Nis

Afşin Fen Lisesi'nde Kut'ül Amare zaferinin 106.yılı coşkulu bir şekilde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın içerisinde şiirler, türküler, Kuranı Kerim'in okunup şehitlerimize dua edilmesi, öğrencilerimizin oratoryo gösterisi ve asker duasıyla sona erdi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Bünyamin Özdemir okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuz, kadın öğretmenlerine ve kadın çalışanlarına program düzenledik.

Mrt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan şehir okumaları etkinliğine birinci dönem ilçemizde kitap okuyan öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle 4 Mart Cuma günü deprem tatbikatı yaptık.

2. yarıyıl Şubat dönemi öğretmenler kurul toplantısı yapıldı.

Afşin'de gerçekleştirilen spor müsabakalarında derece elde eden takımlarımıza kupa töreni gerçekleştirdik.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem veli toplantısını gerçekleştirdik.

İlçemizde gerçekleştirilen liseler arası masa tenisi turnuvasında okul masa tenisi takımımız ilçe birincisi olmuştur.

Liseler arası voleybol turnuvasına katılan erkek voleybol ve kız voleybol takımlarımız kupayla döndü.

2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan toplantımızı gerçekleştirdik.