Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.  9.05'te siren sesiyle başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Bölümünden sorumlu Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ başkanlığında, alanda yaşanılan problemleri önlemek ve belirlenen gündem maddelerinin görüşmek için Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüze bağlı Afşin ve Elbistan'da bulunan Fen ve Anadolu Lise müdürleriyle beraber, okulumuz toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Bu sene ilanının 99. yıldönümünü coşku ve gururla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Alparslan CERAN okulumuzu ziyaret etti.

Geleceğin teminatı Afşin Fen Lisesi öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Yusuf MAZI ve Erol TIRAŞ koordinatörlüğünde Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarında yazar ve kitaplar ile buluştu.

Bölgenin ve ilçemizin en donanımlı okul kütüphanesi olan Afşin Fen Lisesi kütüphanesinde, Kütüphanecilik kulübümüz tarafından 9. Sınıf öğrencileri için oryantasyon ve kitapla buluşma etkinliğini gerçekleştirilmiştir.

Bu yıl YKS'ye giren öğrencilerimizin TYT ve AYT branş net ortalamaları baz alınarak Kahramanmaraş geneli fen liseleri arasında, öğrencilerimizin üniversite sınavında göstermiş oldukları başarılarını ve net ortalamalarını okulumuz rehber öğretmeni Sadettin Şahin tarafından öğretmenlerimize sunum yapıldı.

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda etkinlik düzenledik.

Kalitenin adı, tescillendi. Afşin Fen Lisesi adı hak ettiği şekilde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edildi.

Afşin Fen Lisesine bu yıl yerleşmiş olan 9. sınıf öğrencilerimize tanışmaları ve kaynaşmaları için oryantasyon etkinlikleri düzenlendi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başladı.

Afşin Fen Lisesi Resim Sergisi açıldı.

Okulumuzda 'Afşin Fen Lisesi Bahar Şenliği' etkinliği düzenlendi.

May

Afşin Fen Lisesi 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı yapıldı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'na Afşin İlçe Kaymakamı Ahmet Can PINAR, İlçe Belediye Başkanı M. Fatih GÜVEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih KABA, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Boz, okul müdürleri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.