Okul Müdürümüz Cuma KILINÇ, Müdür Başyardımcımız Eyup Erhan EKİCİ ve Müdür Yardımcımız Harun Enkür okulumuz beden eğitimi öğretmeni Sibel GÜLHAN'a spor müsabakalarında gösterdiği üstün gayretlerden dolayı plaket takdim ettiler. Öğretmenimize okulumuza kazandırmış olduğu kupalardan dolayı teşekkür ederiz.

Bu yıl, ilkokuldan üniversiteye kadar her eğitim seviyesinde öğrencilerin katılabileceği dünyanın en büyük teknoloji çalışmalarının sunulacağı TEKNOFEST 2023 yarışlarına Afşin Fen Lisesi 6 ana dal ve 7 alt kategoriye 13 öğrenciyle başvurdu.

Afşin Halk Ozanları Derneği yönetim kurulu üyeleri okulumuzu ziyaret etti.

Türkiye genelinde düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarına okulumuz bilgisayar öğretmeni Tenzile YÜKSEL ve okulumuz biyoloji öğretmeni Gökhan ÇAVDAR tarafından başvuru yapılmıştır.

Afşin İlçe Eğitim Müdürü Fatih KABA, Şube Müdürleri Erdem HURMAN, Zafer TERZİ ve Alparslan CERAN okulumuzu ziyaret ettiler.

Afşin İlçe Eğitim Müdürü Fatih KABA, Şube Müdürleri Erdem HURMAN, Zafer TERZİ ve Alparslan CERAN okulumuzun kız pansiyonunu ziyaret ettiler.

Afşin okul sporları liseler arası masa tenisi turnuvalarında okul masa tenisi takımımız ilçe birincisi oldu. Masa tenisi takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Sibel Gülhan'ı tebrik ediyoruz.

Okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda öğrencilerimize diyabet konulu seminer verildi.

Okulumuzda aile okulu projesi başlıyor.

Afşin Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

Afşin Orman İşletme Şefliğinin 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde düzenlemiş olduğu Ağaç Dikme Şenliğine öğrencilerimizle katıldık.

Okul-öğrenci-veli iletişiminin pekiştirilmesine katkı sağlaması, ortak problemlere çözüm aranması, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimi için fikir üretilmesi amacıyla okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem veli toplantısını gerçekleştirdik.

Afşin okul sporları voleybol turnuvasında Afşin Fen Lisesi kız voleybol takımımız ilçe ikincisi oldu. Afşin Fen Lisesi spor salonunda gerçekleşen maç sonunda kupasını alan takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Sibel Gülhan'ı tebrik ediyoruz.

Okul Sporları turnuvası bu yıl Afşin Fen Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi. Futbol ve voleybol turnuvalarının kupa töreninde dereceye giren okullar ödüllendirildi. Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan Okul Müdürümüz Cuma Kılınç'a turnuvalara ev sahipliği yaptığı için plaket hediye etti. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederiz.

24 Kasım öğretmenler gününde Afşin Fen Lisesi ailesi olarak bir araya geldik. Okul idarecilerimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü hediye ile kutladılar. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.