Ara

Afşin Sağlık Yüksek Okulu öğrencileri okulumuzda diyabet farkındalık eğitimi verdiler.

Ara

Mevlid- Nebi haftası etkinliği düzenledik.

Kas

Okulumuzda '10 Kasım Atatürk'ü Anma' programı düzenlendi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

Kas

Afşin Sağlık Yüksek Okulu ile Afşin Fen Lisesi Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü imzaladı.

Kas

2019-2020 Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı yapıldı.

Kas

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ali Birliği Kurul Toplantısı ve Veli Toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuz "Beslenme Dostu Okul" seçildi.

Ekm

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencileriyle birlikte Kahramamaraş'a gittik. Öğrencilerimizle kitap fuarını, Yedi Güzel Adam müzesini, Abdulhamid Han Camisini gezdik.

Ekm

Afşin Fen Lisesi olarak Suriye'deki askerlerimize manevi destek için program düzenledik!

Ekm

Afşin Fen Lisesi 9-B sınıfı veli tolantısı düzenlendi.

Ekm

Okulumuz yatılı kız pansiyonuna yeni kayıt olan 9. sınıf öğrencilerimize 'Hoş Geldiniz' etkinliği düzenledik.

Ekm

Türkiye'de AFAD yönetiminde 26 ilde Kahramanmaraş merkezli deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Afşin Fen Lisesinde 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimizin birbirleri ile tanışması ve okula alışması amacına yönelik  'Sağlıklı Kahvaltı' programı düzenlendi. Programa tüm 9. Sınıf öğrencileri ayrıca ders öğretmenleri katılım sağladı. Program okulumuz yatılı kız pansiyonunun yemekhane bölümünde gerçekleşti.