“Afşin Fen Lisesi ÇEDES Projesi”  kapsamında Aralık ayında "yardımseverlik ve merhamet " konusunda faaliyetimiz yapıldı.

Okulumuzda 23 Aralık Cumartesi günü 9, 10 ve 11. sınıflara sınıf bazında veli toplantısı yapılmıştır.

Afşin Fen Lisesi 6 Şubat depremi sonrası öğrencileri rehabilite etmek ve öğrencilerinin motivasyonu sağlamak amacıyla müdür başyardımcısı Eyüp Erhan EKİCİ öğretmenler;EROL TIRAŞ,Mehmet Can SALT,Gökhan KARA, Fatma TİNTAŞ eşliğinde 87 öğrenci ile Ankara’yı ziyaret etti.

Afşin Çobanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları masa tenisi turnuvaları tamamlandı.

Okul, öğrenci ve veli iletişiminin pekiştirilmesine katkı sağlaması, ortak problemlere çözüm aranması, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimi için fikir üretilmesi amacıyla okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem okul aile birliği ve veli toplantısını gerçekleştirdik.

24 Kasım Öğretmenler günümüz kutlu olsun!

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.  9.05'te siren sesiyle başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır." inancı ile bayrak, vatan için düşünmeden canını feda eden nice Mehmetçik'ten biri olan şehidimiz Mehmet KARA'nın adı hem okulumuz kapalı spor salonuna ismi verilerek hem de şehidimizin adını taşıyan öğrencimiz Mehmet KARA ile okulumuzda yaşatılmaktadır.

Okul Sporları turnuvası bu yıl Afşin Fen Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuz pansiyondan sorumlu Müdür yardımcısı Zerrin Demir’e yeni görevi dolayısıyla okulumuzdan ayrılacağı için öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla veda programı düzenlendi.

Bu sene ilanının 100. yıldönümünü coşku ve gururla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Afşin Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında afete hazırlık için okulumuzda tatbikat yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan SERTPOLAT başkanlığında, alanda yaşanılan problemleri önlemek ve belirlenen gündem maddelerinin görüşmek için Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüze bağlı Afşin ve Elbistan'da bulunan Fen ve Anadolu Lise müdürleriyle beraber, okulumuz toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirilmiştir.