Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Görsel Sanatlar Saati” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Kış Şenliği” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

“Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır.”  düsturuyla İsrail’in Filistin’de yapmış olduğu zulme destek vermemek için öğrencilerimiz “DURMA BOYKOT ET” panosu hazırladılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Oyun Saati ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Geleneksel Çocuk Oyunları ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Sinema ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Bilgi Yarışması ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “En Sevdiğini Paylaş ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Münazara ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Spor Saati ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretin yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amacıyla “Kitap Okuma Saati ” etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

TYT kampı başlıyor! TYT eksiğiniz kalmayacak. 8-18 Ocak tarihleri arasında uygulanacak olan kampımıza öğrencilerimizi bekliyoruz.

Ock

Yıllarca Türk eğitim sistemine büyük hizmetlerde bulunmuş emekli eğitimci Abdülkerim ÖZDEMİR Şehit Tayfun Kavun pansiyon aşçımız Selda TAŞ’ a pansiyonumuzda göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı plaket takdim etmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminde devamsızlık yapmayan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Cuma KILINÇ “Teşekkür Belgesi” verdi.

Tarih boyunca birçok devlet kurulup yıkılmıştır. Birçok devletin adını, milletin varlığını tarih kitaplarında, müzelerde fark ederiz. Ancak medeniyet olmak bambaşka bir şeydir. Onlar yıkılmazlar, bir ferdi dahi kalsa dağı eritir, kurttan türer ama ezelden ebede var olurlar. İsimleri değişir devletlerin, yöneticilerin ama damarlarındaki asil kanları ancak kıyametle coşkun akmayı bırakır. Milletin medeniyet olması için bir güç gerekli; kılıcın kesemediği, suyun boğamadığı, ateşin yakamadığı bir güç... İşte o güç dildir. Milletin hazinesidir, ortak ülküsüdür o.