AFŞİN FEN LİSESİ ANKARA’DA

Afşin Fen Lisesi 6 Şubat depremi sonrası öğrencileri rehabilite etmek ve öğrencilerinin motivasyonu sağlamak amacıyla müdür başyardımcısı Eyüp Erhan EKİCİ öğretmenler;EROL TIRAŞ,Mehmet Can SALT,Gökhan KARA, Fatma TİNTAŞ eşliğinde 87 öğrenci ile Ankara’yı ziyaret etti.

Geziye Ata’yı ziyareti ile başlandı.Özellikle Anıtkabir’in bünyesinde yer alan müze ve müze içinde  bulunan Atatürk’ün özel kütüphanesi öğrencilerin hayranlığını kazandı. Ayrıca askerlerin nöbet değişimi öğrencilerin dikkatle takip ettiği bir andı. Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesinde bulunan Millet kütüphanesi rehber eşliğinde gezildi. Öğrenciler kütüphanenin geniş,ferah ve çalışılabilir bir ortama sahip olmasını takdir ettiler. Yine öğrenciler Ulus’ta bulunan TBMM’nin birinci ve ikinci binalarını gezerek milli mücadele ruhunu yakından hissettiler. En son olarakta yine bir rehber eşliğinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi kampüsü gezildi. Öğrenciler kampüsün büyüklüğüne,çalışma şekline,öğrenci ve öğretim üyeleri profiline,bilimsel araştırma merkezlerine hayran kaldı. ODTÜ gezisi öğrencilerin gelecek planlamalarında ve motivasyonlarında önemli rol aldı. Gezinin öğretmen ve öğrenciler için son derece verimli ve eğlenceli geçtiği ifade edildi.Okul müdürü Cuma KILINÇ organizasyonu gerçekleştiren idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek bu tür organizasyonların tekrar edeceğini söyledi.

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023

Yayın: 11.12.2023 - Güncelleme: 11.12.2023 16:26 - Görüntülenme: 282