Okul Sporları turnuvası bu yıl Afşin Fen Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuz pansiyondan sorumlu Müdür yardımcısı Zerrin Demir’e yeni görevi dolayısıyla okulumuzdan ayrılacağı için öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla veda programı düzenlendi.

Bu sene ilanının 100. yıldönümünü coşku ve gururla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Afşin Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında afete hazırlık için okulumuzda tatbikat yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan SERTPOLAT başkanlığında, alanda yaşanılan problemleri önlemek ve belirlenen gündem maddelerinin görüşmek için Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüze bağlı Afşin ve Elbistan'da bulunan Fen ve Anadolu Lise müdürleriyle beraber, okulumuz toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Binlerce bilim insanının yüzbinlerce öğrenci ile buluştuğu TÜBİTAK Bilim Söyleşisi okulumuzda gerçekleştirildi.

Afşin Fen Lisesi Bilim Söyleşileri devam ediyor.

Afşin Fen Lisesine bu yıl yerleşmiş olan 9. sınıf öğrencilerimize tanışmaları ve kaynaşmaları için oryantasyon etkinlikleri düzenlendi.

Okul Müdür Yardımcımız Harun Enkür’ ün organize ettiği “Afşin Fen Lisesi Bilim Söyleşileri” başladı.

Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdem HURMAN ve Alparslan CERAN okulumuzu ziyaret etti.

Afşin Fen Lisesini bu yıl yerleşmiş olan 9. sınıf öğrencilerimize oryantasyon yapıldı.

Afşin Fen Lisesi pansiyonunda nöbet tutacak belletici öğretmenlerimizle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başladı. Geleceğimizin teminatı gençlerimize, başarımızın mimarı öğretmenlerimize ve tüm milli eğitim camiamıza 2023-2024 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.