Afşin Fen Lisesi 9-B sınıfı veli tolantısı düzenlendi.

Okulumuz yatılı kız pansiyonuna yeni kayıt olan 9. sınıf öğrencilerimize 'Hoş Geldiniz' etkinliği düzenledik.

Türkiye'de AFAD yönetiminde 26 ilde Kahramanmaraş merkezli deprem tatbikatı yapıldı.

Afşin Fen Lisesinde 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimizin birbirleri ile tanışması ve okula alışması amacına yönelik  'Sağlıklı Kahvaltı' programı düzenlendi. Programa tüm 9. Sınıf öğrencileri ayrıca ders öğretmenleri katılım sağladı. Program okulumuz yatılı kız pansiyonunun yemekhane bölümünde gerçekleşti.

İlçe Kaymakamımız Ahmet Can Pınar okulumuz 10. ve 11. sınıf öğrencilerine seminer verdi. Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Okul Müdürümüz Cuma Kılınç, okul idarecilerimiz, öğretmen arkadaşlarımız ve 10,11. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Okul-Aile Birliği başkanımız Hüsrev Tercan okulumuzda yemek organizasyonu düzenledi.Okulumuzda düzenlenen yemek organizasyonuna İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Şube Müdürleri Hasan Aslan, Bünyamin Özdemir, Uğur Erkin,Bakanlık Müfettişi Arif Özcan, Öğretmenevi Müdürü Abdullah Gündüz, Okul Müdürümüz Cuma Kılınç ve okulumuz öğretmenleri katılım göstermişlerdir

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Başladı.

Afşin Fen Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına hazır.

Okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir.