ÖĞRETMENLERİMİZE ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ VERİLDİ!

Öğretmen, nesillerde iz; dimağlarda söz bıraktığı sürece geleceği emin ellerdedir milletin. Toplum öğretmenlerinin donanımıyla özverisi ile muasır medeniyet yarışında izleyen değil izlenen olacaktır. Yeni nesli inşa eden öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığı maddi meta ile ölçülemeyecek kadar büyüktür. Ancak manevi hazzın tadını hiçbir öğretmenimiz hiçbir duyguyla değişmeyecektir. Bir başkasının başarısına kıvançla, onurla, iyikilerle bakmak, cerrahın elindeki neştere, mimarın kalemindeki çizgiye kılavuz olmak hiçbir şeyle değiştirilemeyecek büyük bir mutluluktur. Geleceğimizin ve gençliğimizin mimarı olan öğretmenlerimiz marifetin iltifata tabi olduğu şiarıyla, motivasyonlarına güç katmak çabasıyla Afşin Kaymakamlığımız tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Üstün başarı belgesi alan öğretmenlerin belgeleri okul müdürü Cuma Kılınç tarafından öğretmenlere takdim edildi. Okul müdürü Cuma Kılınç yarınlara daha yakın olmak için tüm kadromuzla mücadele etmeye devam edeceğiz diyerek, ödül alan öğretmenleri tebrik edip başarılar diledi.

26-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 13:27 - Görüntülenme: 215