Bilim Uygulamaları

Liselerde Bilim Uygulamaları

Mrt

Afşin Fen Lisesi olarak Liselerde bilim uygulamaları okul etkinlikleri kapsamında “Türklerde Bilim” teması çerçevesinde pano etkinliği yaptık.

Mrt

Afşin Fen Lisesi olarak Liselerde bilim uygulamaları okul etkinlikleri kapsamında “Teknoloji Bağımlılığı ” teması çerçevesinde seminer programı düzenledik.

Mrt

Afşin Fen Lisesi olarak Liselerde bilim uygulamaları okul etkinlikleri kapsamında “Atık Yönetimi ve Alternatif Enerji kaynakları ” teması çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimiz geri dönüşüm panosu hazırladılar.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında öğrencilerimiz Blok Zinciri Teknolojisini araştırdılar. Araştırmalarını power point sunumu olarak hazırlayan ve sınıflarında sunan 11. sınıf öğrencilerimize ve danışmanlık yapan okulumuz matematik öğretmeni İlyas TERZİ'ye teşekkür ederiz.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları Acil Durumlar ve Afet Yönetimi teması kapsamında öğrencilerimiz pano hazırladılar.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları Etik/Sosyal Yaşam ve Okul İçi Davranışlar teması kapsamında 10. sınıf öğrencilerimiz “Hilfü'l- Fudûl” Dergisini çıkarttılar. Derginin hazırlanmasında emeği geçen okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Fatma TİNTAŞ ve dergiyi hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.